Shop Mobile More Submit  Join Login
About Deviant Core Member NedreKaerr1-13Sweden Recent Activity
Deviant for 4 Years
4 Month Core Membership:
Given by wwwcine
Statistics 94 Deviations 15,768 Comments 61,862 Pageviews

deviantID

NedreKaerr1-13
Sweden
Nedre Kärr är en vacker lugn trygg plats med fantastisk natur där det borde
finnas plats för olika sorters människor. De flesta husägare är fridfulla pensionärer.
Det är under oklanderligt perfekta ytor som hiskeliga saker händer, men bara för vissa.
Fiendskap och tävlande med grannar, att lägga fokus utanför den egna familjen verkar
vara enda sättet att stå ut för många på landsbygden och i sommarstugeområden.
Ensamhushåll utan familj att hålla ihop genom konstruerad fiendskap kan råka illa ut.
I ö vill jag inte avskräcka någon från området med min konst-blog.
Bilderna finns i folders. Kommer att variera med texter i relaterade ämnen.

Den här försidan / blogen är väldigt personlig, enbart för min egen terapi.
Jag skriver för att överleva, tar ut svängarna men börjar och slutar med mig själv.
Den förändras ofta utifrån mina upplevelser, känslor och tankar. Självutlämnande kanske, men jämför med att bli förtalad, hotad och polisanmäld av fler och fler grannar
ofta utan att veta vad som sägs och görs eller själv kunna göra mycket åt det.
Tror att många kan relatera till det generella jag skriver om mänskligt beteende och gruppdynamik. Önskar jag kunde ta bort negativa bilder och all text, att de inte var
relevanta längre eftersom jag fått tillbaka min verklighet och trygghet.

Ett tack till alla som inte varit med i trakasserierna, det betyder mycket.
Och jag är universums medelpunkt. Inte. Alls.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

This account is a spinoff from my main arts page turned into a blog.
Or art installation if you like. Its about the country house area Nedre Kärr by an artist
who interprets the happenings there with a flexible mind, in photos, art, comments, links.
At first people seemed to think it was a fictive place I had made up but it exists,
by the Åby fiord on the west coast of Sweden. Nedre Kärr is Swedish for Lower Marsh.
The front page will keep changing, with written material in Swedish "esperanto".

Nedre Kärr has been good inspiration for a page that people still seem to find fascinating.
Im amazed at how many pageviews I still get. Those of you not Swedish or related to
the place can just look at the Pretty Pictures and interpret them your way.
Its good therapy. I appreciate you all so much.

61 800 pageviews - 1 200 followers.
Interests

Historik

.

:bulletred:: Summering sommaren 2015 :bulletred:

Anledningen till att mina stressreaktioner inte märkts så mycket är INTE grannarnas löjeväckande misslyckade försök till grupp-polisanmälan av mig. De definierar inte mig och styr inte över mig på något sätt, det kan de fortsätta inbilla sig.
Min tillbakadragenehet, minskade stressnivåer och relativa tystnad beror främst på att polisen hjälpt mig med kopior på samtliga skrivelser till pollisen sedan 2011, noteringar kring påringningar till dem, patetiska handskrivna lappar som använts i grupp-polisanmälan, utskrifter från förhör med samtliga inblandade familjer och sedermera överklagandet av polisens beslut att inte gå vidare efter den första delen av mitt förhör. Man häpnar, en nivå utan dess like, men jag vet åtminstone vad de kokat ihop bakom ryggen på mig, enskilt eller i grupp. Jag har dokumentation när de fortsätter lljuga, förneka verkligheten, roa sig på min bekostnad, betrakta mig som förvirrad och intelligensbefriad. Jag fick ett verktyg mot den vidriga manipulationsmetoden Gaslighting / Crazymaking. Allting verkar fö gå ut på att de in i det sista ska bevisa att jag är allvarligt psykiskt sjuk. Och att de aldrig gjort bort sig, haft rätt i alla dessa små löjeväckande onödiga detaljer hela tiden.

Jag hade inte kunnat söka hjälp hos psykiatrin för mina reaktioner på år av trakasserier om jag inte hade haft dokumentation. Det är inte så lyckat att komma till psykiatrin och prata grannkonspirationer, besök av polis sedan 2011, anmälan för Ofredande av grupp - med sexuella inslag - utan dokumentation. Jag hade rikserat att inte bli trodd, bli bedömd som psykotisk och praranoid, kanske tom fått felaktig medicin. De flesta allvarligt psykiskt sjuka hamnar i paranoia och polisfixering men nu är det inte jag som stått för den på Nedre Kärr. Jag står på antidepressiv medicin som är det som rekommenderas för posttraumatisk stress, mycket för att jag ska orka hålla näsan ovanför vattenytan, det är allt. Det är verkligen inget fel på mitt förstånd.

Jag är som polisanmälargruppen känner väl till väldigt egoistisk och självisk, så jag har fortsätt arbeta med mina stressnivåer för att stress är oerhört slitsamt för såväl kropp som själ. Jag tänker bara för mig själv. Om min relativa tystnad kan skapa ett trevligare klimat för allla de som inte velat vara med i trakasserierna, desto bättre. Jag har inte haft mycket med grannarna att göra, deras ofattbara beteenden, bortförklaringar och fortsatta rena lögner är bara fortsatt energitjuveri. Det kan de använda varandra till, de har samma motiv och samma mentalitet. De förtjänar verkligen varandra.
.

Blodmåne september 2015.

Blood Moon 28/9 2015 by NedreKaerr1-13


:bulletblack: Historik och sammanfattning. Såhär långt.

Att berätta om påstådd eller verklig psykisk ohälsa och polis i kombination gör oundvikligen att man blir betraktad som paranoid, förvirrad och sjukligt fixerad, som om det verkligen är nåt fel på en. De flesta allvarligt psykiskt sjuka upplever sina vanföreställningar som så förvirrande och hotfulla att de blir polisangelägenhet. Polisen får den sortens samtal och sållar bort förvirrade personer hela tiden. Jag har som kreativ person ett rörligt intellekt och känsloliv. Och väldigt svårt för namn, vilket finns dokumenterat i polishandlingar. 2013 ringde en grannfamilj polisen till mitt hus enbart för att få dem att fråga mig vad grannarna heter eftersom jag tagit fel på familjens efternamn. Jag påstås också vara allvarligt psykiskt sjuk och missbrukare så jag vet inte ens själv vilka jag skriver om.

Jag har aldrig haft med polis att göra fram tills nu.
Jag har aldrig ringt polisen om någon. Det görs säkert många anmälningar av mig som jag inte får reda på eftersom de inte tas på allvar. Jag förutsätter för enkelhetens skull att jag alltid står under förundersökning, det blir enklast så, och då ska man verkligen inte få reda på någonting. Ärekränkningsbrott kan bli liggandes hos polisen i år, det är inte högprioriterat, speciellt inte på mina grannars nivå. Jag kan ta förhör av mig med storstadspolisen, och oavsett så kommer jag att få möjlighet att berätta min version av de senaste åren, med medföljande konsekvenser. Mina motvilliga anmälningar har mest varit markeringar och dokumentation, men också ett sätt att sätta gränser för oacceptabelt beteende emot mig, och andra, speciellt när nya personer lärt sig av de ursprungliga polis-
glädjespridarna. För mig är det viktigaste att dokumentera och hålla sig till fakta.

Får man polisen på besök så fort tillfälle ges reagerar man förr eller senare med att använda sig av samma polis i ren desperation för att få stopp på trakasserierna.
För mig tog det två år efter att polisen bl a skulle föra bort mig för tvångspsykiatrisk vård första gången på uppdrag av grannarna innan jag själv överhuvudtaget ringde första telefonsamtalet till samma polis.

Nu kan situationen tolkas som om jag älskar att ha med polisen att göra. Jag funderar ofta omkring rättshaverism t ex, hur sådant skapas. Och att en normaliseringsprocess träder i kraft med tid, att man måste börja betrakta det man är utsatt för som normalt för att överleva. Att inte kunna gå vidare i mitt fall beror på posttraumatisk stress, och framförallt att trakasserierna med hjälp av polisen bara fortsätter, i nya och värre former. Har man lyckats lägga något bakom sig så aktualiseras det igen varken man vill eller inte. Som polisanmälan av mig för Ofredande MOT grupp (borde vara AV ), som förberetts redan 2013 men blev aktuell feb 2015. Eller att jag var under förundersökning igen helt nyligen. Det tar ju aldrig slut, man får ingen ro att lägga saker bakom sig. Manipulatörer vänder även sin egen ursprungliga polisfixering till att det i själva verket är offren som måste försvara sig som står för den.

Jag hade kunnat utveckla nån slags "snutjävlar" mentalitet men är lättad att jag inte gjort det. Eller nästan ännu värre en överdrivet positiv inställning till polisen eftersom de som fått larmen, polisen på plats, varit så stödjande sen sommar 2013 och 2014. Polisen ska aldrig ha något egenvärde, att det är spännande när de dyker upp, som för den vidriga sortens asgamar som springer efter ambulanser, brandbilar och polisbilar. Eller att man känner sig speciell, sedd och förstådd. Man ska ha en neutral inställning till polismakten ha så lite med dem att göra som möjligt men om man måste vara kortfattad och faktabaserad och inte ta deras tid och resurser i anspråk i onödan. Jag har aldrig förstått hur vanligt det är med människor som drar in polisen i precis allt. Det hotas med polis och allt kan bli polisärende istället för att kommunicera och lösa saker på ett normalt sätt. Det finns de som anmäler för "brottet" förolämpning t ex. Man häpnar.

Vad gäller min påstådda allvarliga psykiska sjukdom så har jag haft återkommande depressioner hela mitt vuxna liv, vilket i lagens mening skulle betecknas som en psykisk funktionsnedsättning. Utan psykotiska inslag. Jag har legat på en psykiatrisk klinik en gång i mitt liv, efter ett allvarligt självmordsförsök. Allt annat är rent förtal. Det hade varit lika kliniskt rent förtal om jag varit riktigt allvarligt sjuk och haft svängdörrar till psykiatrin, varit kriminell och missbrukare som hävdas om mig, att sprida sådana rykten är fortfarande brottsligt. Ibland känns det som om mitt brott är att VARA psykiskt sjuk, inte något jag gjort. Av den anledningen påverkar anklagelserna mig på ett så mycket allvarligare sätt,
får effekter på hela mitt liv, större delen av tiden.

Önskar jag kunde lägga följande händelser bakom mig,
men stressrelaterad ångest ger mig ständiga ovälkomna minnesbilder. Vid PTSD blir man också "frozen in time",
man fastnar i tiden för de stressfyllda händelserna.
De har dessutom upprepats i fyra års tid och jag ser inget slut på dem. Man riskerar att glömma bort hur händelseutvecklingen började, och iom det glömma hur man fungerade innan verkligheten förändrades så drastiskt.
Man måste komma ihåg, det är enda sättet att överleva.

:bulletblack: Hot om polis.

2011 var en märklig vår för mig och min familj. Min gamla pappa fick ett telefonsamtal, och många ovälkomna förvirrade därefter, om mordhot och hot om polis. Vi var nära att förlora pappa i hjärtsjukdom den vintern, han borde fått återhämta sig från bypassoperationerna i lugn och ro. Jag hade anlitat hantverkare under våren, för att få en utbyggnad som skydd mot ständiga värdeomdömen och provokationer. Hade planerat att inte oroa pappa med det förrän allt var klart, men det berättades omtänksamt och ovälkommet för honom på telefon. Jag hotades själv högljutt och aggressivt på telefon med att jag skulle "passa mig väldigt noga", det kunde "bli polissak av vad som helst", "min sort" kändes väl till, psykiskt sjuka antar jag eftersom det hävdas om mig. Jag spelade in telefonsamtalet för att slippa ifrågasätta mitt förstånd, man gör lätt det i de här sammanhangen.

Samma sommar gjordes verklighet av hoten. tillsammans med fler grannar som manipulerats till att också ringa polisen. Relativt välfungerande psykiskt sjuka som ofta tycker att deras vanföreställningar är av den arten att polisen ska kopplas in lär sig väl snabbt att de inte tas på allvar om de inte backar upp med fler som också ringer.

:bulletblack: Överfall, misshandel, olaga hot I.

Jag satt på min väl avspärrade altan på baksidan av huset, hade gått ut för att kupera ett astmaanfall. Hade en knälång skjorta på mig, ett täcke över mig men inte fått på mig några trosor. En man jag aldrig sett förut sniker plötsligt upp bakom ryggen på mig, han har tagit vägen över en kulle som knappt går att kliva över, hoppat en meter rakt upp på altanen, mycket aggressiv. På två frågor kunde han inte berätta vem han var, han bara gör som han vill "med "en sån som du". Herren är långt ifrån stabil, blir plötsligt högtidlig och berättar något oväntat att hans kvinna är den finaste han träffat i hela sitt liv. Där sitter jag rejält uppskrämd, hela situationen är absurd. Det letas bevis av nåt slag på altanen, på psykisk ohälsa eller att jag inte kan hålla rent omkring mig skulle jag tro. När det fortsätts in i huset måste jag dra undan täcket och resa mig upp, utan trosor under den stora knälånga skjortan. Att då råka se mitt kön ledde till ett händelseförlopp utan dess like. Ledord: påstått mordvapen i form av hammare. Misshandel av mig. Hot om att förstöra mitt nytillbyggda hus nästa gång jag åker till stan. Vägran att lämna min tomt.

Jag har aldrig varit den sortens kvinna som är rädd för överfalll. Jag har alltid rört mig fritt tom efter mörkrets inbrott i främmande städer. Ingenting har hänt mig. Ingen man har ens hållit hårt i mig, definitivt inte använt våld. Förrän i gyllene medelåldern, av granne, på min väl avspärrade altan i ett sommarstugeområde. Nu vet jag att jag inte skulle ha mycket till chans mot en vuxen man, tack. Hade klarat mig fint utan den vetskapen även fortsättningsvis. Gäller alltså att se till att den sortens man (eller den kvinna som uppmuntrat och gett honom tillåtelse, bara han högtidligt framför att hans kvinna är, och jag citerar "den finaste kvinna jag nånsin träffat i hela mitt liv", slut citat) inte får en chans att komma nära.
Spruta något frätande mot ögonen på honom, springa in i huset och ringa polisen.

:bulletblack: Första besöket av polisen.

Jag förberedde mig för att äka därifrån då två poliser i uppjagad sinnesstämning med händerna på tjänstevapnen dök upp. De ska föra bort mig för tvångspsykiatrisk vård förstår jag. men först ska de gå igenom huset. Jag är lugn och tillmötesgående och poliserna vägleder mig igenom vad jag är utsatt för. "Det var visst nån konst här som vi skulle kontrollera". "Det skulle finnas narkotika här i sovrummet men vi hittar inget". Jag föreslår sedan att vi sätter oss på altanen och pratar så att alla kan höra vad som sägs, för att undvika rykten och förtal. Det är inga problem för poliserna att konstatera att jag är psykiskt frisk. De säger "Nu har du i alla fall fått byxor på dig" för att jag ska förstå att det poängterats som ett tecken på min galenskap. Det frågas också om jag anlitat laglig hantverkshjälp. Och - till min häpnad - hur jag kommit över hyreskontraktet för min lägenhet i stan, om det har gått lagligt till - !!! Om jag säljer min bostadsrätt genom mäklare för att bekosta hantverkarna, går ner i pris och får en hyreslägenhet i utbyte så är det naturligtvis lagligt. Jag begår inga brott. Polisen gör en sista kontroll av min hälsa genom att fråga "är du medveten om att folk stått vid staketet och skrattat åt dig hela tiden vi pratat med dig?" varpå jag svarar "så har jag haft det konstant de senaste åren".

Trots argument som "ska vi som har köpt, inte ärvt våra hus här behöva ha en sån människa i närheten" förde inte polisen bort mig för någonting. Jag befann mig i nåt slags chocktillstånd, var fullkomligt tyst och lugn. Jag uppfattade redan då att jag var nån slags tredje klassens sommarstugeägare, inte viktig som människa, så min personliga trygghet eller sinnesfrid brydde jag mig inte om. Hotet att förstöra huset däremot... Funderade en stund, ringde sedan och polisanmälde. Man behöver inte veta en persons namn, räcker med att man kan identifiera personen. Efter att ha kollat med poliserna som varit på plats frågade de också om jag behövde stöd, någon att prata med. Stort misstag att tacka nej till samtalskontakt med tanke på allt har fortsatt i ännu värre former och jag utvecklat en extrem stressrelaterad ångest sedan dess. Det blev olaga hot som polisen tog till förundersökning. Jag konstaterar såhär i efterhand att jag borde följt med till sjukhus, dokumenterat mina skador och anmält allt. Förtal är ett brott som faller under enskilt åtal, dvs polisen kan lägga ner förundersökningar och man får driva frågan själv med hjälp av jurist, men olaga hot, falsk tillvitelse mm faller under allmänt åtal.

:bulletblack: Förtal och trakasserier.

Stämningen emot mig under våren och sommaren 2012 var obeskrivlig, antagligen för att ingen skulle få reda på förundersökningen. Förutom den ursprungliga inställningen till mig, kontrollerandet, värdeomdömena, provokationerma. Jag var knappt utomhus men då hörde jag hur jag förtalades och hånades inför förbipasserande. Jag hotades på nätterna. Det var egentligen först då som stressreaktionerna började, jag var extremt ångestfylld, motoriskt orolig, kunde inte sitta stilla, hyperventilerade, skakade, storsvettades, grät. Sov två timmar, sedan vaken i två dygn, extrema koncentrationssvårigheter, muskelvärk, överkänslighet för ljud, ljus och lukter... Tyvärr problem som följt med mig sedan dess och riskerar att bli kroniska. Jag orkade inte vara kvar utan tillbringade sommaren i stan.

:bulletblack: Olaga hot II. Förtal.

En markägare som blev indragen i aktiviteterna från början genom ett telefonsamtal med förtal om mig sökte upp mig våren 2014 och hotade mig lite för uppenbart. "Gå in och ta dina mediciner". "Nästa gång du lämnar din tomt ska jag drämma ditt huvud så hårt i marken att du aldrig kommer att kunna andas eller prata igen". "Jag ska ringa polisen på dig. Och socialtjänsten, på en sån som du". Händelsen renderade honom en förundersökning för olaga hot, och en för förtal. Polisen såg helheten och förstog vad det handlat om hela tiden. Passivt aggressiva manipulatörer lyckas ofta få andra att utföra deras handlingar och vända människor emot varandra utan att själva råka illa ut.

I VÄRSTA FALL LYCKAS DE VÄNDA ALLT
TILL ATT DET ÄR DE SOM ÄR OFFREN.
De tillskriver ofta offrens deras egna beteenden och handlingar.
Befreppet för detta inom psykologin är Blame the victim.

:bulletblack: Polissommaren 2013.

2013 var den värsta sommaren i miitt liv med ständiga polispåringningar. Det värsta var i juni när två poliser
knackar på mitt sovrumsfönster.
"Vad har jag gjort mig skyldig till ikväll?" "Ingenting."
"Vill ni komma in och gå igenom huset igen?" "Behövs inte."
"Vad kan jag då göra för er?" Ja, vi tänkte fråga här...
vet du vad pensionärerna här heter?" VA ???
Inget har varit normalt på många är så jag svarade bara korrekt på vad grannarna heter. Polisen slutade hånskratta och bara äkte därifrån. Visste inte vad det handlade om förrän senare under sommaren - jag hade tagit fel på en grannfamiljs efternamn. Och då blir det hög stämning och Cirkus Polis.
Det blev också falsk / olaga tillvitelse emot dem som ringde polisen den kvällen.

Vid sista tillfället i slutet av augusti 2013 skckades polisen till mitt hus enbart för att kontrollera om jag var ensam, eller hade besökare hos mig. Telefonörerna hade tagit sommarnöjet ett steg till genom att ha blivit anonyma Den kvällen hävdades det också att jag var grav missbrukare, vilket polisen aldrig hållit med om. Det verkar handla om att framställa mig i den sämsta dager man kan, på alla sätt. Det sattes i system att ringa polisen så fort det misstänktes att jag drack alkohol, så fort jag spelade musik t ex. Heltäckande får man konstatera - psykiskt sjuk med en tråkig verklighetsuppfattning, intelligensbefriad som tar fel på efternamn och inte trovärdig hög som ett hus och full som et ägg större delen av tiden.

:bulletblack: Socialtjänsten.

Anonymitet, eller sekretess som det lite finare kallas, användes också våren 2014 då socialtjänsten ringdes på mig. De lämnade ut namnet på den som ringt. Dokumentation finns hos polisen. Vad det handlat om får de reda ut. Soc såg ingen anledning att inleda någon utredning.

:bulletblack: Fortsatta besök av polisen.

Sommaren 2014 har "alla vi familjer här" bara ringt polisen på mig tre gånger. Vid första tillfället presenterades jag som akut psykotisk för att jag hade "slarvat med medicinerna". Poliserna bemötte mig utifrån det, väldigt nedlåtande. Jag kunde bara referera till tidigare polishandlingar, min läkare och den medicin han skrivit ut, ett antidepressivt preparat som jag tar, och konstatera att det vore svårt för mig att bevisa att jag inte är psykotisk så där får jag och konstaplarna komma överens om att inte komma överens. Om de insisterar får de ta med mig till läkare, vilket de naturligtvis inte gjorde. Andra polispåringningen för sommaren var fullkomligt patetisk, för att telefonörerna inte kunde kommunicera på något annat sätt efter alla år. Betingad reflex. Förutom vad jag förstår i efterhand, stressen det innebär att veta att de gått med på att bilda en grupp för att polisanmäla mig, vittna och backa upp varandra. Den tredje gången för att verkligen framhålla att jag blivit bortförd av polis för psykiatrisk vård hela mitt vuxna liv. Trots ständiga polispåringningar har det aldrig hänt, vill de fortsätta hävda det får de bevisa det, det är lite svårt för mig att bevisa motsatsen. Jag har haft goda stödjande samtal med polisen på plats som fått larmen, de förstår min situation bättre och bättre.

:bulletblack: Sätta i system att göra falska polisanmälningar.

När man trodde att saker och ting börjat ordna upp sig väcktes jag på min födelsedag i feb 2015 av ett telefonsamtal från polisen. Efter att ägnat hela sommaren 2014 åt att försöka prata med grannarna och komma nån vart med situationen på ett konstruktivt sätt, hade fyra familjer gått från att bara ringa polisen till mitt hus till att göra en regelrätt polisanmälan. Ofredande mot grupp, med sexuell inslag - !!! Satt i ett första kort förhör på telefon. Polisen var upprörd å mina vägnar, sa åt mig att inte göra någonting utan bara avvakta. Sedan lades allting naturligtvis ner. Det är olagligt av polisen att dra igång förundersökningar om de inte räknar med fällande domar, så vissa av de mer drivna grannarna måste verkligen legat i. Jag markerade med en mot-polisanmälan där brottet rubricerades falsk tillvitelse, när man "sätter i system att göra falska polisanmälningar" som polisen själva uttryckte det. Jag fick kopior på alla handlingar från 2011 och framåt, där det framgick att en person gjort många egna anmälningar av mig men inte kommit någonvart med dem. Det hade skickats hysteriska skrivelser om mord och död och psykisk sjukdom till dem sedan tidig vår 2012. Sedan hade flera grannar organiserats att vara med och anmäla i grupp genom att 2013 samla ihop de mest befängda handskrivna lappar från dem, varesig de hade några erfarenheter av mig eller inte. När man fått dem på kroken på det sättet räknade man väl med att de inte skulle kunna dra sig ur och ta tillbaka sina uppgifter. Förutom en familj som helt enkelt flyttade från området.

Mina reaktioner finns att läsa i andra texter på sidan.

:bulletblack: Psykisk misshandel

Det borde vara obligatoriskt att lära sig förstå och förhindra psykisk misshandel och mobbing. Studera manipulations-
metoderna, läs länkarna och texterna på min sida, speciellt foldern om vardagspsykopati, narcissism, mobbing och manipulation. Lär er känna igen och skydda er från den här sortens personer i era egna liv. Ett råd för fega lågsinta översittare av det mer avancerade slaget som använder sig av polis: rikta trakasserierna mot offer med en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning . En schizofren utvecklingsstörd handikappad person är idealisk. Efter vad jag förstått skyddas sådana inte av hatbrottslagstiftningen, man kommer lättare undan. Att sprida rykten om psykisk sjukdom och den fördomsflora som följer med psykofobi som våldstendenser och sexuell lössläppthet, är också relativt riskfritt. Homosexuella, invandrare, människor med en annan hudfärg eller religion är skyddade i lagstftning, så hur lockande det än är att visa sig från sin bästa sida och skapa gemenskap med likasinnade, så ska man tänka sig för. Att offret är ensamt, inte har några som beskydd eller vittnen till trakasserierna, är en självklar förutsättning. Goes without saying.

Tänk på att manipulatörer, vardagspsykopater, energitjuvar, mänskliga vampyrer, människoätare måste ha ett aktivt offer.
Det är som att andas och äta för andra människor.
När de utser medhjälpare enligt trestegsmodellen

- Skrämma upp
- Erbjuda ångestlindring gnm hån o skratt
- Smickra, be om hjälp, berätta om eget lidande

så sonderar de också efter svagheter, letar nya offer, när de är färdiga med det aktuella. Lämna inga blottor, sätt upp gränser för gränslösa manipulatörer. Om det inte är för sent.

Och framför allt: en önskan om moraliska, kloka, rakryggade, modiga personer i närheten av framtida offer, som vågar sätta stopp för den här sortens destruktiva sätt att fördriva tiden, slippa hantera egna problem, skapa gemenskap, bli populär och skaffa äkta vänner.

.

Från Nedre Kärr

.
.

Utmattningsdepression by NedreKaerr1-13

Fatigue / Utmattningsdepression


.


Group Pressure by NedreKaerr1-13
.

Group pressure


.

All along the Watchtower by NedreKaerr1-13
.

Watchtower


.

No man an Island by NedreKaerr1-13
.

No man an Island.

The Abyss - Avgrunden by NedreKaerr1-13

The abyss

"If you gaze long enough into an abyss,
the abyss will gaze back into you.
Whoever fights monsters should see to it
that in the process he doesnt himself become a monster"

Friedrich Nietzsche
Stoedboende by NedreKaerr1-13

Stödboende


.

Här rör det iallafall på sig

.

- by NedreKaerr1-13 - Posttraumatik

Asymptomatic sanitary inconvenience by NedreKaerr1-13 - Klaustrofobi

Auto communication by NedreKaerr1-13 - Autokommunikation

Suspicious Mind by NedreKaerr1-13 - Vaksamhet

.

Variations on the Nedre Kärr roadsign

.


Passive Aggressive by NedreKaerr1-13

Road to nowhere


.


Rawhide by NedreKaerr1-13

Rawhide


.


Perspectives by NedreKaerr1-13

Perspectives


.


Cubist Kaerr by NedreKaerr1-13

Cubist Kaerr


.


Plank by NedreKaerr1-13

Plank


.Bohuslaen Bermuda Triangle by NedreKaerr1-13

Bohuslän Bermuda Triangle


.


Quarantine / Karantaen by NedreKaerr1-13

Agorafobi.

Under the influence II

.

The brilliant painter Pete Hamilton has been great drastic and fun support through the ordeals that are the foundation of the creativity of this page. I trust its been fun and inspirational for him too.


Evidence of Abuse


Evidence of Abuse . 2012 by PeteHamilton


Inspired by our talks, from 2012 the worst period for me at Nedre Kärr. Has new meaning now. Evidence is crucial in police matters. He surprised me with summer colours, hope.
His paintings are usually surreally dark gothic b & w.

He recently wrote a gorey story based on our talks.
His twist on it was so liberating, Im not even in it at all,
its all just someones demented projections. The story is also
a British persons fun drastic ideas of a summerhouse area in the Swedish countryside. Click pass the obscene, criminal Im sure, Mature content and read it for what it is.

PlattfiskPlattfisk
Inspired by actual accounts
In what had become something of a Sunday morning ritual in this particular summerhousehold by a fjord somewhere in rural Sweden, the two adolescent brothers follow Papa outside as he carries the old family gramophone to the garden. The boys stand ram-rod-straight as Papa nods at them, before placing the needle down upon a much played Abba album.
Their focussed poise and demeanour promise much, as a rousing Swedish anthem breaks the morning’s subdued spell.
Abba classics such as ‘Take a chance on me’ and ‘SOS’ have musical interludes ideal for limbering and stretching, and also misguided attempts at overly earnest, inappropriate and wince-inducing ‘interpretive dance’, before both the music and themselves rise into dynamic choruses of higher energy 'Abbanetix'; flailing kung fu kicks, and jaw-clenched air punches of sexual agitation and nationalistic pride all over the fucking place!
The boys work through th


An early writing on narcissism thats been helpful
in asserting my thoughts on the subject.

Narc awareness..Understanding Narcissistic Personality Disorder
..A public information broadcast..
Malignant narcissism is a life-long pattern of traits and behaviors which signify infatuation and obsession with one's self to the exclusion of all others and the egotistic and ruthless pursuit of one's gratification, dominance and ambition.
The narcissist feels grandiose and self-important (e.g., exaggerates accomplishments, talents, skills, contacts, and personality traits to the point of lying, and demands to be recognized as superior without commensurate achievements.
They require and expect excessive admiration, adulation, attention and affirmation – or, failing that, wish to be feared and to be notorious. Any attention is ‘narcissistic supply’ to them, whether they be loved or hated, any attention upon them is favorable. What the narcissist hates most is to simply be ignored, to turn ones back on a narc is the ultimate insult. ‘Narcissistic supply’ is the psycho


.

Under the influence I

.

Edward Trujillo did a series of paintings of me from our interactions in 2012-13 when I was at my worst.


Goddess amongst fools

- Goddess Among Fools By Edward Trujillo by NedreKaerr1-13I couldnt see myself as a goddess,
I asked "Who are the green men?". He replied "Theyre men". Full stop. I couldnt accept that I seemed to suffer so much
I had nosebleed. Im not a victim. He wouldnt say at first but then told me "The red in your nostrils represents anger,
your nostrils are flaring like a bull in a bulls fight".New beginnings at the Fjord

- New destiny at the fjord by Edward Trujillo by NedreKaerr1-13


In Fjord from 2013 he got how scared I was.
He put my hand over my ear so I shouldnt
listen to what people say about me but trust myself..

Osorterat posttraumatiskt ältande 2014-15

.

Skvaller och fortal by NedreKaerr1-13

Narcissism, omvänd offerroll, skvaller och förtal.


.


PTSD by NedreKaerr1-13

Mobbing och posttraumatisk stress.


.Narcissistens dubbelnatur by NedreKaerr1-13

Narcissistens dubbelnatur..


.


Narcissisten som Martyr by NedreKaerr1-13

Narcissisten som martyr.


.


Sondra o harska by NedreKaerr1-13

Söndra och härska.


.


Sympati-vampyren by NedreKaerr1-13

Sympati-vampyren.


.


Manipulation gnm lidande by NedreKaerr1-13

Lidande som argument och manipulation.


.


Smicker o installsamhet by NedreKaerr1-13

Smicker som manipulation.


.


Utfrysning och avpersonalisering by NedreKaerr1-13

Utfrysning och avpersonalisering.


.


Gaslighting / Crazymaking by NedreKaerr1-13

Gaslighting / Crazymaking / Stealth abuse


.


Reaktioner pa misshandel by NedreKaerr1-13

Offrens reaktioner på gaslighting.


.


Ondska by NedreKaerr1-13

Ondska.


.


2015, sammanfattning.

Anledningen till att mina stressreaktioner inte märkts så mycket är främst att polisen hjälpt mig att sätta stopp för den vidriga manipulationsmetoden gaslighting / crazymaking.
De hjälpte mig med kopior på samtliga handlingar sedan 2011 och jag fick en stor del av min verklighet tillbaka. Jag har haft nåt att luta mig emot när grannarna fortsätter att förneka verkligheten och hävda att jag är psykiskt sjuk, förvirrad och intelligensbefriad. Tack konstaplarna.

Jag hade aldrig kunnat få hjälp av vården för mina stressreaktioner på trakasserierna om jag inte haft faktiska handlingar att visa upp. Att komma till psykiatrin och prata konspirationer, polis, polisanmälningar osv är inte så lyckat utan dokumentation. Jag hade riskerat att betraktas som psykotisk och paranoid, i värsta fall fått fel mediciner / någon lätt kemisk lobotomi. De flesta allvarligt psykiskt sjuka upplever sina vanföreställningar som så påtagliga att de kräver att det blir polissak, det vet både polisen och psykiatrin. Det är inte jag som ringt polisen så fort jag upplevt nåt de senaste fyra åren. Jag står på antidepressiva för posttraumatisk stress och för att hålla näsan ovanför vattenytan, det är allt. Det är verkligen inget fel på mitt förstånd.

Jag har varit klok nog att inte ha något med grannarna att göra 2015, jag behöver den lilla energi jag har kvar till bättre saker än deras energitjuveri. Stress är oerhört slitsamt både känslomässigt och psykiskt. Sommaren har varit lång och instängd, och på slutet märktes stressreaktionerna igen.
Jag har också haft behov av att markera gentemot vissa av dem, deras löjeväckande gemensamma polisanmälan är inte anledningen till min tystnad. Grannarna definierar inte mig, styr mitt beteende, det kan de fortsätta inbilla sig.

--------------------------------------------------------------

Och nu blir det riktigt småsint ältande.
Det gäller samtidigt att man inte glömmer bort hur det överhuvudtaget har blivit såhär. Risken är annars att man börjar tvivla på sig själv och bli självgående i nån slags gaslighing / crazymakingprocess. Ligger ens plågoandar på den nivån får man själv göra det.

.
Lite av hur grannarna har bemött mig när jag försökt prata med dem och göra nåt konstruktivt åt situationen de senaste åren. Det har varit mycket buktaleri, ingenting som jag inte hört förr. Kan bara föreställa mig vad som sagts om mig.
Grupphysteri, tom grupp-psykos där ett antal människor påverkar och förstärker varandras vanföreställningar är skrämmande, men vanligt. Detta är vad som sagts till mig,
det som sägs till andra och polisen är bra mycket värre.
Skära halsen av penisonärer, hänga vuxna barn,
mörda alla små barn...

Först några klassiker, vissa sagts nästan dagligen om mig av kvinnor i området sedan jag kom till dit i vuxen ålder. Vissa varma dagar har det varit nån slags tant-stafett med kommentarer mellan stugorna, när en tant slutar tar nästa emot stafettpinnen. Det får aldrig vara tyst.
:bulletblack: "Inte konstigt att hon är ensam så hemsk som hon är".
:bulletblack: "Hon vill bara ha uppmärksamhet".
:bulletblack: "Hade inte vi suttit här och vaktat hade hon allt varit borta hos pojkarna vid det här laget". 18-20-åringar har fyllefest.
:bulletblack: "Det är väl porr"
Mina kläder är orsaken till herrars olämpliga beteende emot mig. Porrkläderna i fråga var ett par skinnbrallor som kunde skönjas från nedanför knät till fotknölen en kall höstdag. Tänkte redan då med vilken desperation skuld skulle läggas på mig om nåt värre skulle hända. Och sen blir jag överfallen av två män på min mycket väl avspärrade altan och påstås sedan ha visat könet för oskyldiga herrar.

Jag har sällan höjt rösten eller sagt något olämpligt när jag pratar direkt med grannarna. Jag försöker tvärtom alltid att se nåt positivt man kan ta fasta på och säga det till dem.
Vissa finns det inget försonande med överhuvudtaget,
men jag har försökt även med dem.
Sedan sitter de i polisförhör med sitt kollektiva lidande och berättar att jag i princip förstört hela livet för dem, att de försökt prata med mig men att det inte går.
De har INTE försökt på ett dämpat konstruktivt sätt.
Tänkte 2014 "har alla blivit dementa - vad är detta".
Nej, de gick med i polisanmälarorganisationen redan 2013.

:bulletblue: Lek "Upptäck narcissisten, vardagspsykopaten, energitjuven, den känslomässiga vampyren, mobbaren, hens medhjälpare och manipulationsmetoder" i kommentarerna från grannarna nedan. Som att lösa korsord. Terminologin är bl a sympativampyr, kompensatoriskt beteende, förtal, möjliggörande, patologisk avundsjuka, isolering, projicering, othering, gaslighting, crazymaking, stealth abuse, triangulation, blame shifting, stonewalling, blame the victim...

:bulletblack: "Men vi har ingen gemenskap här längre."
Panna mot betongvägg när jag resonerar logiskt med pensionär. Om de skulle släppa fixeringen vid och kontrollen av mig, hur mycket gemenskap skulle de ha kvar? Det är ju precis därför situatiionen blivit som den blivit och att de vägrar släppa sin sjuka gemensamma inställning till mig.

:bulletblack: "Du måste släppa det som hänt och gå vidare".
Pensionärsdam 2014. Feb 2015 polisförhör efter att hon varit med och anmält i grupp. Gå vidare var det, ja...

:bulletblack: "Ja, det känner inte vi till".
Pensionärsdam ringer polisen en söndagseftermiddag pga att hon använt sig av ett av de otroliga argumenten nedan och känner sig dum. Betingad reflex. Polisen tycker det är upprörande att en grannkvinna ringt även socialtjänsten om mig, framför det till damen som då inte vill veta vad andra delar av polisgruppen gör. En för alla, alla för en.

:bulletblack: "Du är egoistisk och självisk. Du tänker bara på dig själv".
Programförklaring för gruppens aktiviteter. Buktaleri. Värdeomdöme, skrikt om mig första sommaren, då jag skulle vara självisk för att jag inte skaffat barn. Detta utan att veta anledningen till min barnlöshet. Kvinnor som vet med sig att de inte är snälla kompenserar ofta för det genom att välja vårdyrken, så att världen ska förstå hur empatiska och självuppoffrande de är. Mobbing är överlägset vanligast bland kvinnor inom vården och skolväsendet. Kostar samhället stora summor och förstörda liv. Hur många kvinnoliv i form av söndermobbade arbetskamrater har dessa självuppoffrande vårdande kvinnor på sina samveten.

:bulletblack: "Är du aaavundsjuk på aaalla oss andra här för att vi har små barn och du inte har det - är det därför du bara vill förstöra".
Programförklaring och sammanfatttning av hela situationen. Alla är alltid per definiton avundsjuk på högtstående personer och vill förstöra. Projiceringar. Buktaleri. Även en primitiv rädsla för att själv bli lämnad ensam. Nej, jag tycker om barn. Hade jag velat hade jag skaffat barn. Det jag reagerar starkt på är det ständiga argumentet "du skrämmer barnen" för att tysta mig så sanningar inte kommer fram. Föräldrar som indirekt skriker att deras barn ska vara rädda. Barnen används i nån slags ständigt pågående presidentvalskampanj. Hitler använde också näpna ariska barn för att verka mera trivsam. Förutom att de skapar en uppiskad miljö för barnen där polisen ofta dyker upp. Ett klimat som vissa verkar känna igen. Det kallas :bulletblue: upprepningstvång enl Freuds definition. Man upprepar tvångsmässigt upplevelser, känner sig trygg i situationer man känner igen. Även :bulletblue: projicering, att vända egenskaper och känslor som man inte vill erkänna hos sig själv utåt, mot andra. Nedre Kärr är ett ställe där projiceringarna haglar.

:bulletblack: "Det har varit ett jävla liv på dig de senaste tio åren, från första början".
Från en markägare som hjälpt mig med träd och annat och släppt in mig i sitt hus, fram till ett magiskt förklarande telefonsamtal om mig 2011. Han har lärt sig av de högtstående sommargästerna men arbetar med lite mer trubbiga instrument, söker upp mig och faktiskt hotar mig med våld som skulle leda till döden om han genomförde det.. För att skydda alla barn på bygden. För att jag inte går n och "tar mina mediciner". Ta med sagda barn nästa gång, så de får se farbrorn när han hotar en nyvaken tant i morgonrock, och se själv hur trygga de känner sig. Det blir existentiellt i stugorna sedan när föräldrarna ska förklara krossade huvden och död för barnen. Hamnade under förundersökning för olaga hot, Och förtal.

:bulletblack: "Och vart tar du vägen när du åker härifrån nu...?"
Vissa pensionärer lurar man inte. Visst är jag socialt utslagen och hemlös. "Majorna" "Ja, men VAR i Majorna menar du dååå...?" Sherlock Holmes. "B-gatan". "Vilket nummer...?" "999" "Känner jag inte riktigt till...". Vissa lurar man inte.
Plötsligt några gånger under fortsatt samtal kommer den oväntade överraskningsfråga som ska avslöja mig. "Och vart tar du vägen nu...?". Vad vill han att jag ska säga. "Rättspsyk. Jag stjäl läkarsprit där, blandar med GHB och gömmer i trädgårdsslangen när ni skickar polis och socialtjänst på mig, Jag är ju missbrukare också, förutom psykiskt sjuk kriminell våldverkare". Inte konstigt att alla mina blommor dött.

:bulletblack: "Om du fortsätter på det här sättet är det ingen av alla oss andra här som tycker om dig tll slut".
Varför inte nämna att Gruppen tom polisanmält mig tillsammans. Även försvarsmekanismen :bulletblue: regression till sandlådenivå. Jag har alltid varit oerhört populär bland pensionärerna och de är en viktig del av mitt liv. Inte alls.

:bulletblack: "Ska aaalla vi här behöva höra på när du springer runt och hoootar folk heeela tiden".
Svepande generaliseringar, skrik och lögner. Värsta sättet att kommunicera på, speciellt i kombination med personliga värdeomdömen, "du är, hela tiden". Förutom att Gruppen polisanmält mig som nån slags förberedelse. Ett mera framgångsrikt förhållningssätt är att prata om enstaka händelser, vad personen gjort och hur man reagerat på det. Just vid det tillfället hade jag som vanligt inte lämnat huset på en vecka. De som bemötte mig så hade jag inte pratat med tidigare. Jag har aldrig hotat någon.

:bulletblack: "Ska vi behöva sälja vårat hus - vi har våra pensionsförsäkringar investerade i huset".
Om folk tagit fel beslut med lån och hus, vad har jag med det att göra. Om de manipulerats till Grupp-polisanmälningar och skäms så de inte vill bo kvar likaså. Förutom att Fint Folk inte pratar pengar. Och att jag har en halv bostadsrätt från centrala Göteborg investerad i mitt hus, inte har varesig hög månadslön eller man som kan bidra till ekonomin. Polisen skickades omtänksamt på mig halvvägs in på hantverksarbetet för att sätta stopp för det. Jag blev överfallen på altanen och hotad att förstöra huset. Hamnade under förundersökning för olaga hot i närmare ett år.

:bulletblack: "Jag är lite av en expert på såna som du, jag arbetar med psykiskt sjuka / missbrukare". Jag är tydligen sorten som behöver beondestöd.
Försvarsmekanismen kompensation i en narcissists kölvatten, att känna sig förmer på andra människors bekostnad. något som format Nedre Kärr, och tagit fart ordentligt när inflytelserika grannar byggt nya imponerande hus i området. Jag har två fungerande boenden. Jag behöver få mitt liv och sinnesfrid tillbaka.

:bulletblack: "Det känner jag inte riktigt till".
Psykologisk term :bulletblue: undvikande, en försvarsmekanism för att skydda sig från plågsamma insikter och skamkänslor. Magiskt tänkande som just små barn använder sig av. Man bestämmer sig för hur verkligheten ser ut. Håller man för ögonen syns man inte, håller man för öronen hörs man inte, Tittut. När jag fridfullt frågar grannar om de varit aktiva i att ringa polisen på mig de senaste åren. Blir ännu mer häpnadsväckande när jag nu har suttit i ett första förhör med polisen för den gruppanmälan fyra familjer gjorde emot mig 2013-14, "Ofredande av grupp" med sexuella undertoner. Som naturligtvis läggs ner innan den hunnit dra igång. Det är väl sånt man gör hela tiden, kan vara svårt att hålla reda på. "Du kommer inte ihåg sånt?" "Ja, min man kanske eventuellt vid något tillfälle, kanske..." "Du kommunicerar inte med din man, berättar han inte sånt?". Skam, skam, skam, skam. Skulle nog vilja förstärka försvarsmekanismen till :bulletblue: förnekande.

:bulletblack: "Nej, det finns väl ingen markägare vid det namnet".
Pensionärerna ifrågasätter min verklighetsuppfattning i samtal om neutrala saker, i förhoppning att jag tar fel och fortfarande kan behäftas med förvirring och psykisk sjukdom. "Kommer det en fråga om jag har tagit mina mediciner nu, så du kan hävda att jag är förvirrad, har en tråkig verklighetsuppfattning och är psykiskt sjuk? Och sedan om jag tar rätt mediciner? Om jag inte ska höja dosen? Om jag går hos rätt läkare, om jag inte ska byta läkare?" Magiskt tänkande på sandlådenivå. Då kommer damen ihåg tom förnamnet på markägaren. "Då kanske jag slipper frågor och insinuationer om psykisk sjukdom och en tråkig verklighetsuppfattnng till nästa samtalsämne som man kan använda sig utav" Vet jag ingenting säkert ställer jag frågor men jag är förvånansvärt verklighetsförankrad med tanke på att jag varit utmobbad och knappt lämnat huset de senaste 5 åren eller så. Brukar de fråga grannar och ytligt bakanta om så personliga saker som mediciner? När ska jag lära mig hur man uppför sig av dessa föredömen.

:bulletblack: "Är det inte väldigt konstigt att hon kallar dig för Herr "Efternamn?".
Ett sista desperat försök att behäfta mig med psykisk sjukdom. De skulle bara veta att jag kallar ett grann-par Herr och Fru "Mannens förnamn" för mig själv. Klara indikationer på nödvändigheten av tvångspsykiatrisk vård. Men de skickade ju polisen på mig 2013-06-03 enbart för att fråga vad grannarna heter, håna och förnedra mig. Jag hade tagit fel på grannars efternamn och då blir det så. Brottsrubriceringen emot dem den kvällen blev Falsk / olgaga tillvitelse, när man använder polisen för att framställa någon i en sämre dager och samtidigt täcka över för tidigare brott.

:bulletblack: "Socialtjänsten har sekretess".
När socialtjänsten sedan skickas på mig och uppger att telefonören har samma namn som en grannkvinna. Ledde naturlgtvis ingenstans. Inte omöjligt att det är Sheriffen på NK som iklädd cowboyhatt hotade mig med socialtjänsten under våren som låtit någon kvinna ringa och utge sig för att vara någon annan. Han har som sagt lärt sig av sommarstugeägarna. Huvudsaken är att den ursprungliga manipulatören lyckats sprida så stor förvirring som möjligt och vända människor emot varandra. I manipulationsterminologi klallas detta Triangulation.

:bulletblack: "Det är polisens rutiner".
På en direkt fråga varför polisen berättar att grannarna sagt att jag är en grav missbrukare också. Jag noterade under resten av sommarens besök av polisen att det inte var några rutiner.

:bulletblack: "Hon kan verka intelligent, men låt er inte luras av det".
Sagt till polisen som bemött mig utifrån det. Visar det sig att man inte är förståndshandikappad heller får grannar och polis arbeta sig runt det. Som en numera, antagligen pga skamkoefficienten i att manipulerats till att skriva lapp där det stog "S kan verka ha ett brett spektrum, men låt er inte luras av det". Vilket jävla spektrum??? Har det någonting med mina bröst att göra, eftersom hon nämnde dem i klassmamma-lappen. "Jag har hört S säga inifrån sitt hus "Jag har fina bröst" " som ultimat argument för att jag är psyksjuk och livsfarlig. Jag har fullkomligt normala brön för en kvinna i min ålder, det är den ungdomliga fixeringen vid dem från andra sidan bäcken jag är oerhört irriterad över. En del av min posttraumatiska stress. Jag fick börja tänka mig för när jag tog hand om tomten, sågade, bar, rörde på mig, under en period eftersom ett antal unga herrar satt i närheten och jagade upp sig över att mina hängiga men spännande tantbrön rörde sig i urringningen. De blev sedermera föremål för uppmärksamhet med kikare genom köksfönstret när jag av naturliga skäl inte orkade vara utomhus längre.. Diskuterade på de homoerotiska alkoholindränkta sammankomsterna. Detta för att herrarna borde vara nån annanstans, inte bland pensionärer i ett sommarstugeområde, rikta fokus mot lämpligare damer, kanske tom skaffa sexuella erfarenheter och bli vuxna.

:bulletblack: "Hon verkar inte förstå att poliserna inte kommer från Uddevalla, utan från Kungshamn"
Det ultimata argumentet för min totala brist på intelligens och rasande psykiska sjukdom. Sagt i Gruppen på ett nedlåtande sätt. Som en person i akut behov av tvångspsykiatrisk vård skiter jag fullständigt i var Uddevallapolisens anställda utgår ifrån när de skickas till mig för att föra bort mig (och dummar sig genom att aldrig göra det). Det viktiga är vad de kommer fram till. Varje gång.

:bulletblack: "I början här badade hon ju naken också, men det fick vi sätta stopp för"
För 10 år sedan, insvept i en handduk hela vägen ut i vattnet. Handduken lät jag flyta på vattenytan. Svepte den om mig när jag gick upp. I september när jobb och skolor börjat och det inte fanns lika många hus eller åretruntboende. Moralens väktare under fanan fick rycka ut och lära mig hur man uppför sig redan från början. Och sedan följer jag enligt förtal och polisanmälan upp med att "blotta mig", springa runt och visa könet.

:bulletblack: "Ja, hon kommer fortfarande springandes här i den där skjortan"
Den Osedliga Klädseln som blev aktuell redan 2011 är stora vita bomullsskjortor som går nedanför knäna varma sommardagar, mer än vad de flesta har på sig. Ska jag vistas på min tomt längre stunder, t ex klippa gräset, tar jag även på mig ett par byxor. Går jag upp med soporna har jag både skjorta och byxor på mig. Nuff said.

:bulletblack: "Vi har en tonårig son också, som säkert skulle vilja lära känna dig".
Vad skulle jag och en sådan ha gemensamt - konst, psykologi, filosofi... Att jag skulle vara begiven på spinkiga tonåringar är en del av förtalet. 15 år är för gammalt för en pedofil som jag, jag var mer begiven på de åtråvärda unga britterna. En bångstyrig kärring som jag behöver riktiga män, köttiga flintskalliga negrer på minst 100 kg.

:bulletblack: "Tycker hon om afrikaner kan hon väl flytta till Afrika".

:bulletred: "NU NÄR DU OCH JAG ÄR ENSAMMA KAN VI VÄL DRICKA KAFFE TILLSAMMANS!!!"
Vardagspsykopatiskt spel för gallerierna när man inser att man valt fel offer den här gången. Efter att ha stressat livet ur en, ringt polisen i tre år, gjort falska polisanmälningar, enskilt och i grupp. Och sedan kaffe som om inget hänt, utan minsta tillstymmelse till att ta ansvar för sina handlingar, gå halva vägen, göra något konstruktivt åt situationen. Ska självklart bli förlåten när de bestämmer det utan att göra nåt för att förtjäna det. Perfekta personer har själva aldrig nån anledning att be om ursäkt, de. Vi skulle väl förenas på det sedvanliga sättet, genom att utse ytterligare ett offer, förtala och förstöra livet för en person till. Kanske flera. Tills man gett energitjuven tillräckligt mycket material för att vändas emot mig igen.

:bulletred: "Du kan väl vara med på våra grillfester"
Från en annan del av gruppen. Ska jag alltså grilla 2014 tillsammans med fyra familjer i tre generationer som gått ihop och polisanmält mig redan 2013, och sedan bli sittandes i polisförhör om gruppens gemensamma anmälan emot mig under nästkommande vinter 2015!!!! Vilken värld befinner sig de här människorna i.

:bulletblack: "Du har inte varit här sen du hälsade på oss när vi flyttade hit. Sån här prakt är väl inte en sån som du van vid".
På besök hos granne för att försöka göra nåt konstruktivt åt situationen de senaste åren. En oslagbar högtstående prakt.

:bulletblack: "Redan då var du så påverkad att du knappt kunde stå upp".
Vid samma tillfälle. Tvångsmässigt förminskande av andra, kompensatoriskt beteende. Jag har aldrig tagit några droger. Dricker jag alkohol stannar jag i mitt hus. Däremot har jag haft förlamade ben, känseln har inte kommit tillbaka helt. Jag vinglar ibland för att jag inte har full känsel under fötterna,

:bulletblack: "Han var väl mer en vän".
Försvar av den moraliska sortens kvinna vid samma tillfälle när en flerårig relation tagit slut. Den perfekta högtstående kärleken, inte skulle väl den sortens människor ägna sig åt sexualitet.

:bulletblack: "Du sa i barnens närhet att du skulle ta livet av dig"
Gaslighting / Crazymaking. Att ljuga offret rakt upp i ansiktet, hålla masken, njuta av situationen och hoppas att offret börjar tvivla på sitt förstånd. Jag är inte rädd att ta fram självmordskänslor eller prata om dem, men jag gör det bara med de som har utbildning, får betalt och frågar om det, definitivt inte i närheten av barn. Förväntan att jag skulle ifrågasätta mig själv, uppvisa tecken på instabilitet, gärna bryta ihop, kanske så att jag gör det som så omtänksamt påminns mig om uteblev. Manipulationen kallas Gaslighting - att driva någon till att uppvisa tecken på psykisk instablititet,

:bulletblack: "Där har inbrottstjuvarna varit inne. Och där. Och där också..."
Brottsbekämpare i grannskapet backar upp inbrottshysterin vid samma tillfälle, rabblar namn. För- och efternamn är väldigt viktigt sedan polisen skickades på mig enbart för att fråga om jag vet vad grannarna heter 2013. Detta ständiga märkliga bemötande från "män". Hur hade det varit om man vänligt informerade mig eftersom jag lever ensam och kanske inte vill vakna av att någon från björnligan står i huset. Förstår inte varför tjuvar skulle intressera sig för sommarstugor. Skulle vara ungdomar som nöjesvandaliserar. Eller nån på flykt av någon anledning som behöver nånstans att sova. Numera ska de allra mest högtstående familjerna ha en fyr-liknande stark belysning från höjden ner mot havet och tivoliliknande belysning en bit längre ner, när de inte är här, under långa kolsvarta vintrar. Strålglansen för uppmärksamhetskrävande högtstående familjer. En nytillkommen granne som verkligen har nåt att ståta med har inte de behoven. Say no more.

Fakta från 2013.

:bulletyellow: www.di.se/artiklar/2013/7/20/t… :bulletyellow:

Scen från hälarnas tillhåll i Västgöta-trakterna. Amfetaminpundaren, skakig och abstinent "Jag har en fin gräsklippare här från en sommarstuga, vad får jag för den?" Den västgötske hälaren "Har du snedtänt din jävel, vad ska jag med en gräsklippare till". Det är på second handmarknader som de stora pengarna finns efter transport och hyrt utrymme. 300 spänn för en gräsklippare kan man nog få.
Värt fraktkostnaderna om man säljer den på Blocket.

:bulletblack: "Hon är så jävla fuuul".
När alla andra argument tryter och manipulationerna inte fungerar. Tycker inte den sortens Riktiga Män att jag är snygg, i min ålder, sönderstressad, utmattningsdepressioner, nyvaken som vanligt vid 22-tiden, oduschad, i morgonrock. Jag ska plastikoperera mig, ha lager av smink, löshår, 12 cms-klackar, kanske en guldlamebikini nästa sommar, för att behaga dem, men framförallt så alla förstår vad jag är för nån slags kvinna så de kan skratta åt mig ännu mer. Män får tillfredsställelsen av en kvinna som gör sig till för dem, deras kvinnor tillfredsställelsen att försöken blir löjeväckande. Everybody happy i gullenutt-hallå-i-stugorna i alla generationer. Ung som med män och cat-fights, när kvinnor förnedrar sig och klöser ögonen ur varann, så nöjda riktiga män som vilar i sin manlighet känner sig.

:bulletblack: "Det blir väldigt mycket monologer"
Sagt väldigt nedlåtande vid samma tillfälle. Othering. Kompensatoriskt beteende. Trycka ner nån annan för att må bättre själv. Hederlig vuxenmobbing. Och den ständiga primitiva rädslan för att själva bli lämnade ensamma, den primitiva paniken. Nej ni riskerar aldrig att bli ensamma, ni kommer alltid garanterat att ha en massa människor omkring er på ett avslappnat naturligt sätt, utan hot, manipulationer, belöningar, på andra människors bekostnad, i värsta fall organiserat. Som nån slags gäng-verksamhet i sommarstugeområde. För att få vara med i gemenskapen får man arbeta sig uppåt, börja med att lämna falska uppgifter i förhör med polisen, sedan bli föremål för egna förundersökningar. Vissa, som en åretruntboende kvinna, får arbeta sig från att bara vara vittne i polisförhör, eftersom hon inte upplevt något själv, och sedan befordras till Målsägande. Hon vill gärna vara med, så hon bidrar i förhör med att jag "viftat konstigt med någon slags lampa" i mörkret på väg till bussen. Gängfärgerna är rött för damerna, klarblått för herrarna.

Länk i ämnet att inte slita på folks öron i onödan, speciellt inte män, eftersom de fungerar lite annorlunda, kan få rysningar av kvinnoröster som maler, speciellt om käringen är posttraumatisk och bara ältar varesig hon vill eller inte

:bulletyellow: www.jusektidningen.se/Arkivet/… :bulletyellow:

Alla kan inte ha samma tillbakalutade självklara gemenskap, polisanmäla i grupp osv. När man är deprimerad går man inte direkt på cocktailparties och networkar. Sedan gör de mig ensam genom förtal, vänder alla emot mig. Och skickar polisen på mig vid minsta misstanke att jag har besök. "Vill ni hälsa på mig på landet över en helg eller vecka - bered er på att stifta bekantskap med den Bohusländska polisen och vara misstänkta för allt". Sedan hånar de mig för att jag är ensam.

:bulletred: "MEN MINA HAR DÖTT; MINA HAR DÖTT !!!"
Det svarta tunga molnet av påtvingat lidande och påminnelse av död. Ofredandet det innebär att bil påtvingad någons ständiga personliga lidanden när man inte bett om det utan bett om raka svar på raka frågor. Eller om man bara tänkt ta en promenad men måste gå förbi ett speciellt hus. Eller svara i telefon, när det ska förtalas på det sättet. Vi har väl alla våra kriser att gå igenom. En narcissists är naturligtvis värst.

:bulletred: "Ja, våran vuxna son har fått en hjärntumör."
Distriktsmästerskapet i lidande fortsätter. Det tunga svarta molnet av död får allt större utbredning när gruppmedlemmar lär av varandra. Lidande som undanflykt. Mytomani som självklar metod. Herren med den påstådda hjärntumören berättade allt om min psykiska sjukdom skriftligt till polisen redan 2012 och blev föremål för brottet Förtal. Hans far kom inte ihåg den påstådda hjärntumören sommaren 2015. Careful what you wish for. Och jag har gått omkring hela vintern och mått dåligt för att jag polisanmält någon med cancer, som i värsta fall är död. Helt i onödan.

:bulletblack: "Det enda hon gör är att hålla på med de där bilderna"
Väldigt nedlåtande. Hade frimärkssamling varit bättre?
Självklart. så hade sanningar inte riskerat att komma fram,
om vad jag utsatts och utsätts för och framförallt vad jag egentligen är förnånslags människa, rena motsatsen till förtalet om mig.

Så fort jag öppnar munnen utomhus 2015 vittnar säkert alla indragna i detta om hot, våld, psykisk sjukdom heeeeela tiiiiiiden, aaaaallla vi aaaaandra häääär. För att inte tala om det klädsamma kollektiva lidandet i att ha fåt hela sommaren 2015 försörd av mig också. Ja, hela livet faktiskt. Har dokumentation på detta nu från formella polisförhör.

.

Comments


Add a Comment:
 
Hidden by Owner
Hidden by Owner
Hidden by Commenter
Hidden by Owner
Hidden by Owner
Hidden by Owner
Hidden by Commenter
Add a Comment: